Sportbarer Stockholm

Hem / Sportbarer Stockholm

Vill du ta del av tips på några av de bästa sportbarerna i Stockholm? Alltifrån fotboll, ishockey och boxning gör sig riktigt bra i barmiljö då det är en stämningshöjare. Läs vidare och får de bästa tipsen på sportbarer i Stockholm.

Bästa sportbar Stockholm – 6 heta tips

Nyfiken på vilken som utsetts till bästa sportbar Stockholm? Här får du en topplista på 6 av huvudstadens mest populära sportbarer för att kolla på olika sportevenemang.

1. Enzos Sportbar


I Hornstull hittar du Enzos Sportbar högst upp i Hornshuset. Här kan du äta riktig napoleansk pizza och titta på sport. Trevlig sportbar som blivit en favorit hos många sportfantaster i Stockholm. Rimliga priser och bra service är några av många positiva kommentarer från besökare!

2. The flying horse


Det här är en sportbar i Stockholm som inte minst gjort sig känd för sin autentiska pubmiljö. Med över 80 olika ölsorter är det här en sportbar du bara måste besöka. Dessutom ett stort utbud av whiskeys. På barens stora tv-skärmar kan du kika på matcher från de stora fotbollsligorna.

3. Tudor Arms


Letar du efter en äkta brittisk sportbar i Stockholm är Tudor Arms helt rätt val. Det här var faktiskt Stockholms första brittiska sportbar när den slog upp sina dörrar i slutet av 60-talet. Sportbaren återfinns i stadsdelen Östermalm närmare bestämt på Grevgatan. Tudor Arms erbjuder en klassisk sportbarmeny med allt från friterade lökringar och kycklingvingar till ostburgare och grillat.

4. O’Learys


En av Stockholms mest uppskattade sportbarer är O’Learys som finns på många orter runt om i Sverige. Här är det amerikanska sportbarkonceptet i fokus med härlig stämning, goda burgare och massor av sport. I innerstan finns flera O’Learys att besöka; Östermalm, centralen och Johanneshov är tre av kedjans sportbarer i Stockholm.

5. The Crib by retro


Om du är på jakt efter en modern sportbar i Stockholm är The Crib ett självklart alternativ. I den avslappnade miljön kan du avnjuta god mat och sport i mängder. Faktum är att The Crib blivit utnämnd till en av stockholms bästa sportbarer och även officiell Supporterbar av Svenska Fotbollsförbundet.

6. Allé Kök och bar


Här spelar det ingen roll om du sitter i baren eller vid ett bord – sportupplevelsen är alltid på topp. Allé Kök och bar är känd för att erbjuda riktigt professionell service och hög stämning. Du är dessutom garanterad välkomponerad mat då den här sportrestaurangen inte bara prioriterar sport utan även den gastronomiska upplevelsen. Sportbaren är belägen på Södermalm i Hammarby Sjöstad.

Bästa AW Stockholm

För dig som letar efter det bästa AW i Stockholm har du hittat rätt. Afterwork med arbetskollegorna eller kompisarna är en tidlös klassiker som sätter guldkant på tillvaron. Här får du nämligen en topplista med tips på bästa AW i Stockholm!

Taverna Brillo

På det italienska brasseriet Taverna Brillo på Östermalm kan du lita på den perfekta stämningen för en AW. Stället bjuder på flera barer som spelar olika musik, men där du alltid har ett komplett utbud av goda cocktails, vin, öl och mat att välja mellan.

Xarcuteria

På Kungsholmen hittar du Xarcuteria som är en familjär tapasrestaurang som gör sig utmärkt för afterwork. Livlig och avslappnad stämning med fantastisk spansk tapas gör Xarcuteria till en av Stockholms bästa afterwork ställen.

Urban Deli

På Nytorget ligger den här mycket populära mötesplatsen som dessutom har en trevlig uteservering under sommarmånaderna. Urban Deli erbjuder en myllrande miljö med sin kombination av bar, restaurang och saluhall. Något som gör det till ett utmärkt ställe för afterwork i Stockholm.

Judit och Bertil

Det här är den självklara platsen för dig som gillar skön söderstämning och god gammal hiphop. Judit & Bertil i Hornstull är en av de absolut bästa afterwork-barerna i Stockholm. En modern och inspirerande mötesplats som snabbt blir full av afterwork-sugna stockholmare!